FAQ

 "Zijn jullie ook actief buiten Limburg?" 

Ja, wij maken trouwreportages in heel België. Ook het buitenland is bespreekbaar.

"Hoelang op voorhand moeten wij onze trouwreportage bij jullie vastleggen?"

Jullie reserveren ons best zo snel mogelijk. Tijdens de lente- en zomermaanden raakt onze agenda immers goed gevuld. Aarzel dus niet om ons te contacteren! Het zou jammer zijn mochten jullie spijt krijgen doordat jullie iets te lang gewacht hebben. Een reservatie betekent dat jullie akkoord gaan met onze verkoopsvoorwaarden.

"Waar vind ik de verkoopsvoorwaarden en jullie privacybeleid?"

De verkoopsvoorwaarden kunnen jullie raadplegen door op de knop in de voettekst te klikken. Ook ons privacybeleid kunnen jullie daar downloaden.

"Is het kennismakingsgesprek écht gratis?"

Jazeker! Wij komen gratis bij jullie langs om jullie gerust te stellen over onze manier van werken en tonen graag enkele voorbeelden. Daarnaast is dit hét moment om al jullie  wensen aan ons mee te delen.

"Kunnen we ook twee fotografen inhuren bij jullie?"

Dat kan, ja! Vaak is dit zelfs aan te raden. Zo kunnen jullie je volledig focussen op het feest én ontvangen jullie meer foto's.

"Eten jullie graag mee?"

Dat mag, maar moet zeker niet. We maken afspraken hieromtrent. Meestal eten we als ook de gasten aan het eten zijn omdat ze dan liever niet gefotografeerd worden. Jullie kiezen of jullie iets voorzien voor ons.

"Welke outfit dragen jullie?"

We fotograferen meestal in een onopvallend maatpak.

"Welk fotomateriaal gebruiken jullie?"

We fotograferen uitsluitend met topkwaliteit: Nikon of Canon. Bovendien gebruiken we verschillende soorten lenzen (telelens, groothoeklens, portretlens, ...) voor afwisseling en  creatieve beelden.

"Hoeveel foto's leveren jullie af en hoelang na onze trouw?"

Veel, al hangt dit af van het aantal uren dat we fotograferen. We voorzien wel een minimum. De foto's worden digitaal in hoge resolutie afgeleverd, gemiddeld binnen de drie weken.

"Kunnen we ook een trouwalbum laten maken bij jullie?"

Jazeker! We hebben hiervoor een infobrochure en geven jullie graag advies. We werken met diverse leveranciers. De prijs is afhankelijk van jullie keuze.

"Hoe verloopt de betaling bij jullie?"

Jullie betalen een voorschot bij reservatie. De dag van het huwelijk betalen jullie nogmaals een beperkt bedrag. Het resterende bedrag rekenen we af bij de aflevering van de foto's.